Разредна настава

За наставника >> Вебинари >> Разредна настава

Поштоване учитељице и учитељи,

Многи од вас су током протеклих година имали прилике да уживо учествују на представљањима Едукиних уџбеника. Настављамо у истој традицији, али ћемо се сада сретати онлајн, током серије вебинара на којима ће вам наши уредници и аутори пружити прилику да се упознате са Едукиним штампаним и дигиталним уџбеницима, приручницима за наставнике, са материјалима за Гугл учионицу, као и са свим осталим видовима стручне подршке која је доступна корисницима наших издања.

Задовољство нам је да вас позовемо да за вебинар Нова генерација Едукиних уџбеника за 4. разред одаберете један од понуђених термина и да на тај начин дођете у прилику да се информишете и да са нама поразговарате о начину на који је Едукин тим креирао још једну генерацију сјајних, креативних и интерактивних уџбеника.

АКТУЕЛНИ ВЕБИНАРИ:

 

 

СНИМЦИ ОДРЖАНИХ ВЕБИНАРА:

Погледајте снимке до сада одржаних Едукиних вебинара и уверите се вођени нашим ауторима и уредницима у квалитет наших нових штампаних и дигиталних уџбеника за 3. и 4. разред.

Нова генерација Едукиних уџбеника за 4. разред основне школе – YouTube

Нова генерација Едукиних уџбеника: Природа и друштво за 4. разред основне школе, аутора Зорице Веиновић, Вере Матановић и Владимира Бокића – YouTube

Нова генерација Едукиних уџбеника: Музичка и ликовна култура за 4. разред основне школе. – YouTube

Нова генерација Едукиних уџбеника: Математика за 4. разред основне школе. – YouTube

Нова генерација Едукиних уџбеника: Математика за 3. разред основне школе (комплет 2) – YouTube