Политика приватности

У име “ЕДУКА доо” обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима (корисницима) и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени у “ЕДУКА доо” (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Посетом или куповином на “ЕДУКИНОЈ ВЕБ ПРОДАВНИЦИ” прихватате Услове коришћења који су наведени у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се правилима која примењујемо. “ЕДУКА доо” задржава право да без претходног обавештавања врши измене и допуне ових Услова коришћења.

Комуникација електронским путем
Када посетите  https://eduka.rs/ или нам пошаљете емаил поруку, комуницирате са нама електронским путем. Прихватањем услова коришћења сагласнисте сте да са нама комуницирате електронским путем. Наша комуникација према вама ће бити путем електронске поште (емаил) или обавештењима која ћемо објављивати на овом сајту.

Интелектуална својина
Садржај приказан на овом сајту као што су странице, дизајнерски елементи (дугмићи, иконице и сл), текстови, фотографије, логотипи, аудио записи и софтвер су власништво “ЕДУКА доо” и не могу се користити без предходне сагласности “ЕДУКА доо”. Уколико за садржај који се налази на https://eduka.rs/ сматрате да је ваш и да је злоупотребљен, молимо вас да нас контактирате у циљу утврђивања интелектуалне својине. Све информације доступне на интернет странама искључиво су информативног карактера, не смеју се користити у комерцијалне сврхе нити дистрибуирати трећим лицима.

Ваш налог
Уколико користите “ЕДУКА ВЕБ ПРОДАВНИЦУ”, одговорни сте за одржавање и поверљивост свог налога и лозинки које сте добили приликом регистрације на сајту. Коришћењем https://eduka.rs/ сајта одговорни сте за све активности које се дешавају на вашем налогу и са вашом лозинком. Малолетници могу користити https://eduka.rs/ уз надзор родитеља или старатеља. “ЕДУКА доо” задржава право да одбије пружање услуга, укине налог или откаже поруџбеницу уколико установи да су прекршени Услови коришћења. Ваше податке које сте навели приликом регистрације “ЕДУКА ВЕБ ПРОДАВНИЦА” ће користити ради продаје производа и успостављања пословног контакта и неће их користити у друге сврхе или их доставити трећим лицима.

Коментари, комуникација и остали садржај који остављају посетиоци
Посетиоци могу коментарисати производе и слати емаил поруке на https://eduka.rs/ . “ЕДУКА доо” има право да не објави коментаре који су злонамерни, садрже непристојне изјаве, шире мржњу и на било који начин угрожавају права других. Такви коментари ће бити уклоњени без предходног обавештења. Лажно представљање и регистрација са туђом емаил адресом није дозвољена. Против таквих активности “ЕДУКА доо” може покренути одговарајући законски поступак.

Изјава о конверзији
Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД).За
информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије.
Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути
кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у
тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност
незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.

Достава робе и евентуална ограничења
Путем веб-продавнице наша издања могу наручити искључиво физичка лица.
Наручену робу испоручујемо на територији Републике Србије. Није могућа достава робе на територији АП Косово и Метохија.
По пријему Ваше поруџбине врши се обрада и провера података у наредних 24 сати првог радног дана. Након Ваше уплате D-Express-ом шаљемо уџбенике.
У зависности од места испоруке рок за испоруку је 3 до 5 дана.

Политика рекламација
Рекламације се могу поднети искључиво у случају да је испоручени производ оштећен или уколико не одговара спецификацији поруџбине.
У случају да имате рекламацију на испоручени производ, можете нас контактирати на мејл eduka@eduka.rs.

Заштита поверљивих података о трансакцији
Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.
Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банка Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Повраћај средстава
У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, ЕДУКА доо је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC, Maestro, Amex и Dina метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице