Час за углед

КОНКУРС ЧАС ЗА УГЛЕД 8

Издавачка кућа „Едука”  Београд расписује наградни

КОНКУРС ЧАС ЗА УГЛЕД

            Традиционални Едукин конкурс „Час за углед”, осми по реду, отворен је за најбоље иновативне припреме угледних часова у основној и средњој школи.

Пропозиције конкурса

1. Сваки наставник може да пошаље од једне до две припреме. Конкурс подразумева додељивање награда за прво место (60.000,00 динара), друго место (50.000,00 динара) и треће место (30.000,00 динара). Награђене припреме биће објављене заједно са осталим одабраним припремама у Едукином зборнику најбољих припрема за угледне часове у основној и средњој школи.

2. Оригинална припрема (која није претходно публикована) треба да одговара Наставном програму за одређени предмет и разред и да буде у складу са савременим иновативним тенденцијама у организацији наставе/учења.

3. Обавезно треба навести уџбеничку и другу литературу која се користи.

4. Уз припрему је пожељно послати и одговарајуће електронске прилоге и додатке (у форми која ауторима највише одговара), из домена савремене организације наставе/учења.

5. Текст припреме треба да буде до пет страна формата: а) стандардни: А4; маргине 2,5 cm; б) фонт: Times New Roman; в) величина слова: 12 pt; г) размак између редова: 1,5.

Конкурс је отворен до 30. јуна 2022. године. Резултати конкурса биће објављени око 30. септембра 2022. године. Промоција издања и додела награда одржаће се, уколико то услови буду омогућавали, на Школски дан, у време Међународног сајма књига у Београду, последње недеље октобра.

Начин слања

Електронску верзију рукописа у Word формату послати на имејл: caszaugledrazredna@eduka.rs и caszaugledpredmetna@eduka.rs или на адресу: Змаја од Ноћаја број 10, 11 000 Београд, са назнаком ЗА КОНКУРС ЧАС ЗА УГЛЕД.

НАПОМЕНЕ: Молимо вас да у мејлу, у наслову, напишете своје име и презиме, наслов наставне јединице и разред, а у поруци обавезно доставите свој број телефона, као и име и адресу школе у којој радите. Слободно нам се можете обратити за све додатне информације – преко имејла или на телефоне: 011/2629 903, 011/3286 443 и 011/3287 277. Пратите нас на сајту и на Фејсбуку.

Желимо вам много успеха у раду, и на нашем конкурсу!

Срдачно,    

Уреднички тим „Едуке”